Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dilluns23novembre '20

Xerrada Virtual: Què hi ha darrere dels nostres hàbits de consum? (16 a 30 anys)

Dates i lloc: 

Dilluns 23 de novembre

Activitat presencial a través de la plataforma Jitsi

Horari: 

De 18:30h a 19:30h

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau (Servei de Joventut)

Xerrada d'un dia, virtual i gratuïta.

Què podem fer, per crear el món que volem des de la nostra cistella de la compra i des del nostre menú?

En aquest taller descobrirem, a través de diapositives, petits vídeos, les diferents implicacions que tenen els productes que decidim consumir més habitualment.

Des de la realitat darrere els preus baixos en la verdura i l'empobriment de la pagesia, fins a les implicacions ambientals de la ramaderia extensiva, passant per les conseqüències d'un consum des-localitzat a nivell ecològic, social i econòmic.

Amb espai per al debat ètic que sempre acompanya aquestes qüestions i a través d'una xerrada participativa, aprofundirem en una de les eines de transformació social i climàtica que tenim oportunitat d'utilitzar en cada àpat.Places limitades per ordre d'inscripció. Inscriu-te!


Accessibilitat