Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Arts visuals

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca compta amb una programació estable dins l’àmbit de les Arts Visuals contemporànies i d’altres exposicions de caràcter més patrimonial i divulgatiu. L’objectiu d’aquesta programació estable és donar una sortida expositiva a la creació dels artistes del territori, tot oferint recolzament en la producció, muntatge, assegurança, vigilància, comunicació i difusió de la seva obra.

Tanmateix, el programa municipal contempla també l’acollida d’exposicions itinerants del Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i també de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona (ODA)

El centres i sales d’exposició municipals són:
la Capella de Sant Joan
la Sala dels Trinitaris
la Sala d'Actes de l'Escorxador
la Sala dPAS
Ocasionalment, el Claustre de Sant Francesc també acull exposicions temporals.

A partir de l'any 2012, la Capella de Sant Pelegrí de Vinseum és seu també d'exposicions programades pel Servei de Cultura de l'Ajuntament.
A banda de la programació, el Servei de Cultura també exerceix de gestor d'aquests espais quan la programació prové del món associatiu, d'entitats privades o bé d'altres serveis municipals.

Espais expositius Programació

La vacuna de l'art Activitat món associatiu

 

 

 

Accessibilitat