Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Arts visuals

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca compta amb una programació estable dins l’àmbit de les Arts Visuals contemporànies i d’altres exposicions de caràcter més patrimonial i divulgatiu. L’objectiu d’aquesta programació estable és donar una sortida expositiva a la creació dels artistes del territori, tot oferint recolzament en la producció, muntatge, assegurança, vigilància, comunicació i difusió de la seva obra.

Tanmateix, el programa municipal contempla també l’acollida d’exposicions itinerants del Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i també de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona (ODA)


El centres i sales d’exposició municipals són

la Capella de Sant Joan

la Sala dels Trinitaris

la Sala d'Actes de l'Escorxador

la Sala dPAS

Ocasionalment, el Claustre de Sant Francesc també acull exposicions temporals.

A partir de l'any 2012, la Capella de Sant Pelegrí de Vinseum és seu també d'exposicions programades pel Servei de Cultura de l'Ajuntament. 

A banda de la programació, el Servei de Cultura també exerceix de gestor d'aquests espais quan la programació prové del món associatiu, d'entitats privades o bé d'altres serveis municipals.