Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Arts visuals

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca compta amb una programació estable dins l’àmbit de les Arts Visuals contemporànies i d’altres exposicions de caràcter més patrimonial i divulgatiu. L’objectiu d’aquesta programació estable és donar una sortida expositiva a la creació dels artistes del territori, tot oferint recolzament en la producció, muntatge, assegurança, vigilància, comunicació i difusió de la seva obra.

Tanmateix, el programa municipal contempla també l’acollida d’exposicions itinerants del Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i també de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona (ODA)


El centres i sales d’exposició municipals són

la Capella de Sant Joan

la Sala dels Trinitaris

la Sala d'Actes de l'Escorxador

la Sala dPAS

Ocasionalment, el Claustre de Sant Francesc i la Sala de l'Enològica (Carrer de Cal Bolet, 22) també acullen exposicions temporals.

A partir de l'any 2012, la Capella de Sant Pelegrí de Vinseum és seu també d'exposicions programades pel Servei de Cultura de l'Ajuntament. 

A banda de la programació, el Servei de Cultura també exerceix de gestor d'aquests espais quan la programació prové del món associatiu, d'entitats privades o bé d'altres serveis municipals.