Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Videt. Festival Internacional de Videoart

Coordinat des dels seus inicis l'any 2005, per l'artista plàstic vilafranquí Joan Raventós-Estellé, (Ra-ven) Videt va néixer amb la idea de portar el video-art a l'abast de tothom i per aquest motiu el que cerca és un espai on el contacte de l'obra de video-art amb el públic sigui de fàcil i còmoda relació.

Videt és una iniciativa que pretén apropar l'art al públic a través de projectar videocreacions als aparadors d'una quinzena d'establiments comercials del centre de la ciutat. Malgrat que aquest és l'eix principal de Videt, la proposta també inclou perfomances al carrer, conferències pedagògiques, videoinstal·lacions fixes o sessions de vj's, entre d'altres activitats relacionades amb el vídeoart. És un esdeveniment patrocinat per l'Ajuntament de Vilafranca i altres institucions públiques i privades.