Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Tipologia d'exposicions

Exposicions divulgatives de gran format^

Capella de Sant Joan
Situada a la Plaça de la Vila. 
Des de l'any 1980, aquest edifici religiós manté els usos d'equipament municipal per a exposicions. 
S'apleguen dins aquest concepte, aquelles exposicions divulgatives d'interès general i de gran format, promogudes o impulsades per entitats ciutadanes de Vilafranca o bé per diferents serveis municipals. 

Fitxa tècnica de l'espai (pdf)

Més informació sobre l'exposició actual clicant aquí

 

Art contemporani^

Sala dels Trinitaris
Ubicada a la planta baixa de l'edifici dels Trinitaris, la Sala dels Trinitaris acull mostres d'art contemporani de joves creadors, d'artistes locals o bé d'artistes professionalment consagrats. Aquest tipus d'exposicions, donada la seva importància cultural, també poden programar-se durant tot l'any a la Capella de Sant Joan o a la Capella de Sant Pelegrí del Vinseum.


Fitxa tècnica de l'espai (pdf)

Més informació sobre l'exposició actual clicant aquí

Exposicions divulgatives de petit format^

Sala d'actes de l'Escorxador
Per promoure i difondre totes aquelles exposicions divulgatives sobre temes d'interès general, promogudes o impulsades per entitats ciutadanes de Vilafranca o per diferents serveis municipals s'utilitza la Sala d'Actes de l'Escorxador (Espai per a l'Activitat Cultura i Associativa). 
Aquestes exposicions no poden interferir en l'activitat habitual que es desenvolupa en aquest espai, ja que habitualment aquesta sala s'utilitza per fer conferències, cursos o jornades, entre d'altres activitats.

Fitxa tècnica de l'espai (pdf)

Més informació sobre l'exposició actual clicant aquí

 

Exposicions d'artistes novells^

Sala dPAS
Dins de l'Escorxador es troba també un espai que, amb el nom de Sala dPAS, acull exposicions de pintura o fotografia d'artistes joves o amateurs de Vilafranca o la comarca que volen donar a conèixer la seva obra.

Fitxa tècnica de l'espai (pdf)

Més informació sobre l'exposició actual clicant aquí

Altres^

 • Claustre de Sant Francesc
  Des de l'any 2010, el Servei de Cultura compta amb un altre espai per acollir exposicions de diferents tipologies. En aquest espai s'hi poden programar tan exposicions promogudes pel mateix Servei de Cultura, com per d'altres serveis municipals o bé per entitats i associacions locals. La tipologia d'exposicions variarà en funció de l'entitat o organisme que la promogui, però per les característiques d'aquest emblemàtic emplaçament, el més habitual és que s'hi trobin exposicions de formes volumètriques o bé instal·lacions escultòriques.
  Fitxa tècnica de l'espai (pdf)
   
 • Sala de l’Enològica (Carrer de Cal Bolet, 22)
  Es tracta d’una sala que acollirà, provisionalment, exposicions de producció municipal i que pretén ser un futur espai expositiu que se sumi als espais municipals existents. La idea inicial és que aculli projectes innovadors i provinents d’artistes emergents de la vila i comarca.
  Més informació sobre l'exposició actual clicant aquí