Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Associacions

Vilafranca disposa d’un teixit associatiu extraordinàriament dinàmic, que fa que gaudim d’una ciutat promotora de nombroses iniciatives que arriben a tot tipus de sectors i inquietuds de la nostra societat. Les entitats i els diferents col·lectius vilafranquins organitzats, amb un treball amb xarxa amb l’Ajuntament, són protagonistes de la riquesa cultural i social de Vilafranca.

Les associacions enriqueixen i potencien valors, a través d’una llista molt àmplia d’activitats i temes que tracten, amb una diversitat molt gran d’activitats, de continguts i d’inquietuds. Les entitats són una escola de democràcia de diàleg i generador d’inquietuds i dinàmiques que fan avançar la societat. La força de les entitats és necessària per construir una societat amb progrés.

L’Ajuntament ha de fer que aquest motor social no s’aturi, dotant-lo de recursos i infrastructura suficient.

Directori d'entitats Convocatòries de subvencions

Notícies d'associacions Tràmits

L'escorxador

 

Accessibilitat