Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

L'Escorxador

L'Escorxador, espai per a l'activitat cultural i associativa, és un equipament del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, adscrit a l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior. 

Què s'hi fa

Volem afavorir el desenvolupament de les associacions de la Vila mitjançant l'oferiment de serveis i recursos que responguin a les seves necessitats, treballant per la seva promoció i dinamització. 

Què s'hi pots trobar

Cessió d'espais per a realitzar les activitats internes i externes de les entitats, equips multimedia, projectors, espai wifi en tot l'equipament. Formació per a les associacions. Assessorament per a les associacions. Informació i comunicació.

A qui està adreçat 

Associacions de nova creació: totes aquelles persones que tenen interès en crear un projecte associatiu i volen iniciar-ne els tràmits. 

Informació sobre com emprendre un projecte associatiu i d'altres aspectes adreçats a les entitats ja constituïdes.

Suport en la gestió de tràmits relacionats amb les obligacions documentals de les associacions (canvi d'estatuts, renovació de la junta, canvi de domicili...)

Pla de formació en aspectes clau de les entitats (fiscalitat, comptabilitat...)

Contacte amb nosaltres

Tel. 93 890 04 59
   escorxador@vilafranca.org 
Adreça: Escorxador, 21

Escorxador

Informació i reserves: De dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 h.

Funcionament: De setembre a juny: De dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16.00 a 22 h. Dissabtes a convenir. Juliol: De dilluns a dijous, de 9 a 14 i de 16.30 a 23 h. i divendres: De 9 a 14h. Dissabtes tancat. Agost:  De dilluns a dijous,  de 16.30 a 23 h. divendres i dissabte tancat.

Vacances: 
Setmana Santa: Del 6 al 13 d'abril de 2020
Estiu: Del 28 d'agost al 13 de setembre de 2020
Nadal: Del 24 de desembre de 2020 al 6 de gener del 2021