Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Obre't portes 21

L´Ajuntament organitza diferents formacions adreçades a les entitats de la vila, dins el programa OBRE´T PORTES.
En aquesta edició, encara marcada pels efectes de la pandèmia, es vol incidir en la cura de les persones que formen les entitats, així com a la difusió i sensibilització del treball que realitzen les entitats de la Vila.

FORMACIONS

Com comunicar i sensibilitzar amb les xarxes socials

El curs té per objectiu potenciar la comunicació de les entitats. Es parlarà de què és comunicar, com es pot comunicar, com s’ha de comunicar i quines eines són les adequades .També s’explicarà el funcionament i funcionalitat de les diferents xarxes socials, així com les  avantatges i les desavantatges. El curs donarà les claus, per realitzar una bona campanya de comunicació i sensibilització, evitant els principals errors que es poden cometre a l’hora de pensar-la i executar-la. 

La formació és en format virtual, té una durada de 8h i es realitzarà els dies 12, 19 i 26 de maig i el 2 de juny, de 10 a 12h.

Les entitats interessades poden fer les inscripcions fins al dia 7 de maig, enviant un c/e: [email protected] . Per a més informació podeu trucar al telèfon 608 349 528. El curs és gratuït i reconegut pel  Pla de Formació de l’Associacionisme i Voluntariat de la Generalitat de Catalunya.

Assessorament emocional per a les persones voluntàries

Espai de supervisió i de formació a mida com a resposta a les necessitats expressades i/o observades als membres de les associacions sense ànim de lucre d’àmbit local. Serà un espai de trobada que permetrà als assistents, intercomunicar i cobrir la necessitat de contacte bàsic perdut per l’aïllament social del confinament. L'objectiu és fer assessorament i supervisió en Intervenció Educativa Humanista.

Periodicitat quinzenal els dilluns de 16 a 19h amb grups reduïts de màxim 10 persones. Professionals: Equip Retroba’t, supervisat per Sonia Talabante Luis.

Les entitats interessades poden fer les inscripcions enviant un c/e: [email protected] . Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 890 04 59.

Iniciació al Voluntariat

El curs d’iniciació al voluntariat, ofereix eines, recursos i informació per a orientar a les persones a fer voluntariat. El curs aproxima als participants els aspectes bàsics que tota persona voluntària ha de conèixer i ofereix espais de reflexió sobre l'acció voluntària.

La formació, en format presencial a l'Escorxador té una durada de 12 hores i es realitzarà els dissabtes 18 i 25 de setembre i 2 i 9 d’octubre, de 9.30 a 13.30h.

Les entitats interessades poden fer les inscripcions fins al dia 31 de juliol, enviant un c/e: [email protected] . Per a més informació podeu trucar al telèfon 608 349 528 amb el nom de la persona interessada, telèfon de contacte i l’entitat a la que pertany. Les places son limitades.

El curs està destinat a persones a partir de 16 anys que tinguin interès per apropar-se a l’acció voluntària o a iniciar un procés de formació en aquest àmbit. El cursés gratuït.

Ja tens el certificat digital?

El certificat digital és una eina imprescindible per a totes les entitats que han de comunicar-se amb les administracions públiques.  Les entitats no lucratives que han d’efectuar determinats tràmits, principalment amb les administracions públiques, tenen la possibilitat de disposar d’aquesta eina cada vegada més imprescindible.

La formació és en format presencial, a l’Escorxador, el dimecres 9 de juny, de 18 a 20h.

Les entitats interessades poden fer les inscripcions fins al dia 31 de maig, enviant un c/e: [email protected] . Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 890 04 59. Les places són limitades.

Accessibilitat