Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Cultura

Servei de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

VILAFRANCA CULTURA TOT L.ANY

A Vilafranca del Penedes fem accions culturals tot l’any amb el suport del Servei de Cultura de l’Ajuntament ja sigui de programació pròpia al Teatre Cal Bolet i a l’Auditori Municipal, com donant suport als centenars d’associacions i entitats de la Vila moltes de les quals es reuneixen al Centre Cultural l’Escorxador.

Nosaltres tenim grans referents: el VINSEUM -Museu de les Cultures del vi de Catalunya- la Festa Major per Sant Felix, amb els balls i els castellers, la Casa de la Festa Major, les entitats centenàries com el Casal, el Casino i l’Agrícol entre moltes d'altres.

Hem de continuar impulsant aquesta constant creativitat i participació: exposicions a la Capella de Sant Joan, a la sala dels Trinitaris, a l’Enològica, o al claustre de Sant Francesc. L’impuls a la lectura a la Biblioteca Torras i Bages o a la Música a l’Escola Municipal M. Dolors Calvet...

Continuarem impulsant amb el vostre ajut i Suport la modernització ,transversalitat, i extensió de la cultura per tots nosaltres.

La cultura ens farà lliures!

Raimon Gusi i Amigó

Regidor de Cultura