Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Cultura

Servei de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca s'encarrga de la programació pròpia al Teatre Cal Bolet i a l’Auditori Municipal, dóna suport a centenars d’associacions i entitats de la vila, moltes de les quals es reuneixen al centre cultural l’Escorxador, coordina i gestiona el cicle festiu vilafranquí en col·laboració amb totes les persones i col·lecius implicats, gestiona el programa d'arts visuals en diversos espais expositius com la Capella de Sant Joan, la Sala dels Trinitaris o el Claustre de Sant Francesc, entre altres.

A més de les programacions pròpies del servei, Cultura vetlla per conservació del patrimoni de la vila, en col·laboració amb Vinseum, Institut d'Estudis Penedesencs i altres institucions d'àmbit territorial. Així com, dóna suport a iniciatives editorials i artístiques d'autors locals i en difón la creació.