Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Claustre de Sant Francesc

El Claustre de Sant Francesc pertany arquitectònicament a l’antic convent de Sant Francesc situat al Carrer Sant Pere. Sí bé el Claustre actual és una construcció edificada a partir del segon terç del segle XVI el convent de Sant Francesc remunta els seus orígens al segle XIII (1242) i estava situat a peu del camí entre Barcelona i Tarragona.

El Claustre de Sant Francesc està gestionat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i la concepció d’usos que se’n fa de l’espai és, essencialment, per a la realització d’actes culturals de petit format en diferents disciplines:
Recitals, conferències, narracions de contes, sessions formatives, presentacions, concerts de música antiga i de petit format, exposicions temporals, tallers per a infants.

El Claustre de Sant Francesc també és un espai cultural obert al món associatiu i cultural de la vila i ofereix les seves dependències per tal de cobrir la programació puntual que provingui del teixit associatiu de la ciutat.       

Horari

  • Estiu (de maig a setembre): de dilluns a divendres, de 17 a 21 h; caps de setmana, d'11 a 14h.
  • Hivern (d'octubre a abril): de dilluns a divendres, de 17 a 19 h; caps de setmana, d'11 a 14h.

Contacte

Adreça: carrer de Sant Pere, 3, 08720 Vilafranca del Penedès