Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Espectacles

L'Auditori Municipal i el Teatre Municipal Cal Bolet són els dos equipaments de referència de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès per a la presentació l'espectacle en viu. Gestionats per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, ofereixen una programació estable de teatre, música i dansa. La temporada s'inicia el mes d'octubre i finalitza el mes de juny, tot i que hi ha dues posades en escena: octubre i febrer. 

La voluntat de la Regidoria de Cultura és que l'oferta d'espectacles sigui una mostra de la producció escènica i musical més recent del nostre país, tot combinant continguts i gèneres ben diversos. Es poden trobar propostes més convencionals de gran format, al costat d'altres de més arriscades i per a un públic més minoritari. L'objectiu és que la diversitat de propostes arribi a públics diferents en edats, procedències, interessos i sensibilitats.      

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca disposa del web espectacles.vilafranca.cat, on podeu consultar tota la programació de la temporada a Cal Bolet i l'Auditori.

Auditori Municipal de Vilafranca

Tel. 93 817 53 29
Web Auditori Municipal
@auditorimunicipal

Teatre Municipal Cal Bolet

Tel. 93 890 41 33
Web Cal Bolet
@calbolet