Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Banc Sabadell Vijazz Penedès

Poques coses combinen millor que el vi, el cava i la música. Prova d’això és la brillant i  meritòria vida del festival Banc Sabadell Vijazz Penedès que des de fa deu anys porta el bo i millor del món de l’enologia i del jazz a Vilafranca. Des dels seus inicis, el 2007, aquest festival ha demostrat que els vins i els caves combinen perfectament bé amb el jazz, sobretot quan la qualitat es fa palesa tant en els concerts com en l’extens programa de tastos i maridatges que s’hi ofereixen.

[vijazzpenedes.com]

Com a festival, el Banc Sabadell Vijazz Penedès s’ha sabut posicionar entre els millors certàmens de música del seu gènere i ha demostrat amb una solvència inqüestionable merèixer-se un lloc entre els principals festivals de jazz d’Europa. La presència en el seu cartell de noms tan reconeguts dins el panorama internacional com Chick Corea, Arturo Sandoval, Maceo Parker, John Scofield, Paquito d’Rivera & Chano Dominguez, Marcus Miller, David Sanborn, Llibert Fortuny o Brandford Marsalis, entre molts d’altres, avalen la seva trajectòria a la qual se li suma al mèrit de ser l’únic festival d’aquesta qualitat que és gratuït. Tot un luxe!

Més enllà dels concerts i dins la Fira de vins, els visitants poden tastar fins a 300 referències de vi i cava procedents d’una quarantena dels millors cellers del Penedès, així com participar en degustacions i maridatges conduïts pels millors enòlegs i sommeliers.

El Banc Sabadell Vijazz Penedès és una iniciativa de Tastavins Penedès realitzada en col·laboració amb lAjuntament de Vilafranca del Penedès, el principal patrocinador del festival. A banda, també compta amb el suport de nombrosos patrocinadors públics i privats, entre els quals destaca el Banc Sabadell. CR Cava, DO Penedès i Ametller Origen.

Accessibilitat