Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Caramelles

La Cantada de Caramelles és un esdeveniment tradicional de la Setmana Santa, a Vilafranca presenta alguns trets diferenciadors respecte altres municipis de la comarca: els grups de cantaires, que poden ser de nois, de noies o mixtes, pugen dalt d’un escenari per cantar i encara que la temàtica de fons és l’habitual de les caramelles (la primavera, la natura, les flors, l’amor, etc.), les cançons acostumen a ser versions de peces populars de la música actual, amb lletres adaptades pel propi grup amb bones dosis de picardia i sentit de l’humor.

Això, però, no vol dir que la caramella tradicional no hi tingui cabuda. Cada grup és ben lliure de plantejar el repertori de caramelles que desitgi fins a un màxim de 3 temes cadascun en cas que els grups inscrits siguin menys de 10 i de 2 temes si les colles participants superen la desena. 

 

Accessibilitat