Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Festes de Sant Raimon

Les Festes de Sant Raimon tenen el seu inici el 8 de gener, coincidint amb la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, copatró de la ciutat. Són unes festes organitzades per les diferents entitats de la ciutat i una mostra de la capacitat i il·lusió del món associatiu local per difondre i dinamitzar les seves pròpies activitats, que inclouen per una banda, la producció i difusió de la creació artística local (teatre, música, dansa, literatura...) i, per l'altra, totes aquelles activitats que siguin proposades pel món associatiu de la ciutat, tant si són el resultat de les seves pròpies activitats, com si són fruit de la col·laboració de les unes amb les altres. L'organització de les festes anirà a càrrec de l’Agrupació Cultural de Raimons i Raimundes.  

Les festes es concentraran principalment en dos caps de setmana, de divendres a diumenge, del 17 al 26 de gener. El dia 8 hi haurà la missa en honor a Sant Raimon de Penyafort.

Si voleu descarregar-vos el programa de les FSR'20 cliqueu aquí

 

Contacte i xarxes

  csantraimon@gmail.com

  @fsraimon

  FestesSantRaimon