Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Festes de Sant Raimon 2023

Del 13 al 22 de gener de 2023
Vilafranca del Penedès

El mes de gener Vilafranca acull les festes d'hivern de la ciutat que organitzen diferents entitats de la ciutat. Enguany, per sisè any, els encarregats d'organitzar-les són l'Agrupació Raimons.

El tret de sortida de les Festes de Sant Raimon 2023 serà divendres 13 de gener a les 19h al Teatre Cal Bolet que acollirà el tast RAÏM-ON enguany amb maridatge de vi i paté. L’acte és gratuït però té un aforament limitat de manera que cal fer reserva prèvia a la web www.raimons.cat

El mateix divendres a les 23h, a l’Auditori Municipal hi haurà el concert No MATabalis organitzat per la plataforma No a la Mat Alt Penedès amb els grups penedesencs Eat your enemy, Bandau i Derrumband. El concert és gratuït però l’organització demana l’aportació voluntària de 5€ a benefici de l’entitat. 

El primer cap de setmana de festes continua amb la Salseta del Poble Sec que després de 10 anys de no venir serà l’encarregada de posar música al tradicional Ball de les Festes. Serà dissabte 14 de gener, a les 00h al Casal – Societat La Principal. Es dona el cas que enguany la Salseta també està d’aniversari, en el seu cas en fan 45, i l’Agrupació de Raimons ha pensat que recuperar aquest cartell tradicional de les Festes de Sant Raimon era la millor manera de celebrar-ho.

Divendres 20 de gener, a les 21.45h, al Casal – Societat La Principal acollirà el Sopar del bitllet que havent sopat, a les 00h comptarà amb l’actuació del grup Gina & The Tònics que serà amb entrada lliure. Els tiquets pel sopar tenen un preu de 5€ i es podran adquirir a la taquilla de Cal Bolet. 

Continua la festa dissabte 21 de gener, a les 00h també al Casal – Societat La Principal amb el grup tribut de Txarango Músics de Carrer seguit dels vilafranquins Tiramisuuu’s

I pel diumenge 22 de gener a les 12h, al parc del Tívoli es farà un vermut electrònic amb 2shifted i Totiako.

Aquí teniu el programa de les complet. També us el podeu descarregar en el següent enllaç.

Accessibilitat