Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Nadal i Reis en temps de coronavirus

Aquest any les activitats lligades a les tradicionals festes nadalenques patiran canvis degut a la COVID-19. Tanmateix, l'Ajuntament de Vilafranca proposarà un seguit d'actes per tal que aquestes festes es puguin celebrar amb la joia que les caracteritza i que alhora siguin totalment adaptades a les mesures de seguretat COVID-19 establertes en cada moment.

La Fàbrica de Joguines del Patge Raimon serà una de les activitats principals que s'estan preparant per a les properes festes nadalenques, per tal que els infants i les seves famílies puguin gaudir, amb total seguretat, de les tradicions i activitats d’aquestes dates.

En les properes setmanes s’aniran anunciant nous actes que faran que les festes de Nadal siguin màgiques, un any més, malgrat les restriccions de seguretat que s'han de complir en tot moment.

Fàbrica de Joguines del Patge Reial Raimon^

La Fàbrica de Joguines del Patge Raimon és un indret ple d'il·lusió i màgia situat en un antic celler de vi del carrer del Comerç núm. 29 de Vilafranca. Enmig d'una activitat frenètica, els divertits personatges que treballen a la fàbrica s'encarreguen d'ordenar totes les cartes que han enviat les nenes i els nens als Reis d'Orient, i d'organitzar les comandes perquè la nit de Reis cadascú rebi el seu regal.

A partir del proper dilluns 23 de novembre ja estaran a la venda de forma online les entrades per visitar la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon, que tornarà a obrir les portes els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2020 i 2, 3 i 4 de gener de 2021.

Les entrades de la Fàbrica de Joguines es podran comprar exclusivament online al web entrades.vilafranca.cat i el preu serà de 4€ els adults i 2€ els infants (de 3 a 12 anys). Les persones adultes només podran comprar entrades si van acompanyades d'almenys 1 infant, amb un màxim de 2 adults i 4 infants per compra. Tots els infants i menors hauran d'anar acompanyats d'una persona major d'edat.