Ajuntament de Vilafranca del Penedès

La Fàbrica de Joguines del Patge Raimon

El patge Raimon vol ensenyar als infants la seva Fàbrica de Joguines, el lloc màgic d’on surt tot allò que la canalla demana als Reis d’Orient.

Després de tants anys de secrets compartits, al patge Raimon li fa il·lusió que els nens i nenes coneguin aquest espai que ningú ha vist mai. I vol que el puguin visitar tants infants com sigui possible!

És per això que s’han definit una sèrie de consells i normes d’accés, amb l'objectiu de prioritzar l'accés dels infants i convertir aquests dies en uns dies màgics i inoblidables:

Normes d'accés^

 1. La Fàbrica de Joguines (al carrer del Comerç, 29) es podrà visitar els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, de 17 a 20h. L’assignació de les entrades es farà per ordre d’inscripcions i fins a esgotar les places disponibles.
   
 2. Les entrades són gratuïtes, però les places són limitades. La durada aproximada de la visita és de 20 minuts. Els grups seran de 30 persones. Cal inscripció prèvia.
   
 3. La prioritat són els infants. Els menors no poden entrar sols i només podran anar acompanyats d’una persona adulta per cada grup familiar. En cap cas podran venir adults sense infants.
  Aquesta condició ve motivada per la voluntat d’aconseguir que el màxim nombre de nens i nenes puguin entrar i viure la màgia d’aquestes dates, en què ells han de ser els màxims protagonistes.
   
 4. Les inscripcions tindran lloc la setmana del 10 al 14 de desembre, al local dels Administradors de la Festa Major, carrer de la cort, 16 (al costat de l’Ajuntament).
  Els horaris d’inscripció i recollida d’entrades són els següents:
  Matins: de dilluns 10 a divendres 14 de desembre, de 10 a 14h
  Tardes: dimarts 11 i dijous 13 de desembre, de 17 a 19h  
   
 5. Cada persona només es pot inscriure una vegada.
   
 6. La inscripció l’ha de fer una persona major d’edat, aportant el DNI. Hi haurà control d’accés a la porta de la Fàbrica i només podran entrar les persones que s’hagin inscrit a cada franja horària.
  Les dades facilitades seran tractades i incorporades a la nostra base de dades, exclusivament amb aquesta finalitat, la responsabilitat de la qual és l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb domicili a C/ Cort 14, 08720 Vilafranca del Penedès.
   
 7. L'incompliment de la normativa suposarà l'anul·lació de les inscripcions.
   
 8. A la fàbrica, el patge Raimon estarà treballant i no recollirà cartes. La recollida de cartes es farà, com cada any, a les Associacions de Veïns i Veïnes dels diferents barris de la vila. Consulteu el calendari aquí.
   
 9. Sssssssht! Tot allò que es viu dins de la Fàbrica de Joguines és secret. Per no trencar la màgia no està permès fer fotografies durant la visita. L’espai disposa d’un photocall a la sortida perquè tothom pugui fer-se la seva foto de record.