Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Paraules als Claustres

El Servei de Cultura de l'Ajuntament presenta la programació del cicle Paraules als Claustres que cada any comprèn unes 10 activitats que, des del mes de maig al mes de novembre tenen lloc al Claustre de Sant Francesc. Es tracta d'una proposta de proximitat que permet, per una banda propostes participatives en marcs inusuals i per altra una oferta cultural oberta, diversa i plural.

Són actes tots ells que vinculen aquest espai emblemàtic amb la paraula i que volen reivindicar el Claustre de Sant Francesc com un espai de reflexió, de pensament, de coneixement i de creació. D'aquí que la programació inclogui formats tan variats com els d'una jornada d'estudi dedicada a un intel•lectual vilafranquí, narracions de contes, recitals poètics, teatre, titelles, tallers...tots ells amb la paraula com a vehicle i canal d'expressió principal.

Com ja és habitual el cicle s'obre amb una jornada d'homenatge a un pensador, intel·lectual vilafranquí. De moment el cicle ha presentat jornades o simposis d'estudis sobre Manuel Milà i Fontanals, Rodolf Llorens, Eduard Vidal i Valenciano, Antoni Sabaté Mill, Antoni Massanell i Esclassans, Mossèn Trens, Anna Maria de Saavedra, Dr Estalella Graells, Pere Bohigas i Balaguer.

Accediu a l'espai Jornades.

Accessibilitat