Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Jornades "Paraules als Claustres"

Des de l’any 2010, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca organitza una jornada de divulgació, debat i reconeixement dedicada a una personalitat vilafranquina. Es tracta d’un esdeveniment que sempre té lloc durant el matí d’un dissabte del mes de maig i que dona el tret de sortida al cicle Paraules als Claustres que té lloc al Claustre de Sant Francesc i al Claustre dels Trinitaris.

La jornada sempre es realitza al Claustre de Sant Francesc i aplega, durant tot un matí, i aplega a persones estudioses i especialistes en el personatge escollit. Són jornades amb un fort component divulgatiu i que el que pretenen és donar a conèixer personalitats que han nascut o bé han tingut un fort vincle amb la nostra ciutat. Persones que han aportat una gran riquesa cultural en àmbits tant diversos com: la història, la docència, la filologia, l’escriptura, el periodisme, la música, la poesia o la ciència.

L’assistència a la jornada és sempre gratuïta i en aquest portal hi trobareu tots els programes que s’han realitzat fins ara.

Accessibilitat