Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Premi de Narrativa El lector de l'Odissea

Un jurat de 100 lectors, relacionats amb la llibreria l'Odissea de Vilafranca, constitueix el nucli essencial del premi de narrativa El Lector de l'Odissea (Facebook: @El lector de l'Odissea). Un centenar de persones aficionades a la lectura, sense cap altre interès que l’estricament literari, donen nom i sentit a aquest premi. Des de l'any de la seva creació, el 1999, El Lector de l'Odissea ha volgut ser un premi transparent, honest i de debat entre els lectors. 

La singularitat la dóna aquest grup que no tan sols exerceix com a jurat literari sinó que n’és també el  patrocinador de gairebé una quarta part de la dotació d'un premi de 13.000 € juntament amb, Edicions Proa, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès. El llibre guanyador el publica Edicions de La Magrana.) i com a organitzador i protagonista de la festa d'entrega del Lector de l'Odissea.