Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Nadal a Vilafranca del Penedès

Aquí trobareu les propostes nadalenques per a tota la família, organitzades per l'Ajuntament de Vilafranca i per associacions i entitats de la vila.

El tret de sortida serà el divendres 1 de desembre quan la Fada Lua amb del seu fanalet màgic i els infants de Vilafranca, encendran els llums de Nadal a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila.

Insòmnia torna a obrir les seves portes per mostrar-vos l’univers creat a partir de la imaginació, la màgia, els somnis i la fantasia i, enguany, podreu entrar dins l'Arcàdia, l’espai on s’hi confeccionen totes les emocions, els sentiments i fins i tot les llàgrimes de felicitat. 

El Patge Raimon i el Gemínid estan desitjant poder recollir la vostra carta i ja ho tenen tot a punt per poder fer-la arribar als Reis d'Orient. 

Els Reis d'Orient arribaran a Vilafranca el 5 de gener i, després de fer el seu recorregut, arribaran a la plaça de la Vila per recollir la clau per poder entrar a totes les cases de Vilafranca i fer, d'aquesta, la nit més màgica de l'any.

Accessibilitat