Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Arribada dels Reis d'Orient

Data
5 de gener de 2022

Horari de sortida
A partir de les 18h

Canvis en el recorregut de la cavalcada i la rebuda als Reis d’Orient

La cavalcada de Reis del proper dimecres 5 de gener modificarà el seu recorregut per tal d’evitar espais limitats on hi pugui haver aglomeracions de públic.

Com ja es tradicional, el seguici sortirà a les 18h de l’Auditori Municipal i seguirà el seu recorregut per avingudes i carrers amples, on el públic pugui seguir la cavalcada mantenint certa distància amb la resta.

RECORREGUT

Av. Catalunya, Eugeni d’Ors, Pere el Gran i Noi Moliner. A partir d’aquí variarà el seu recorregut i travessarà l’av. Tarragona i seguirà pels carrers Tossa de Mar, Mestre Josep Recasens i Germanor. Seguirà de nou per l’av. Tarragona, la rambla Nostra Senyora, l'av. Barcelona i finalitzarà al Pont del Carril.

REBUDA I LLIURAMENT DE LES CLAUS DE LA VILA

Amb motiu de la situació sanitària s’ha suspès la rebuda a la Casa de la Vila i la sortida al balcó dels Reis per adreçar-se al públic assistent a la plaça. L’acte de lliurament de les claus de la Vila als Reis i els discursos de l’alcalde i dels tres Reis d’Orient es podrà seguir el mateix dia a partir de les 20.30h per Penedès TV.

Accessibilitat