Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Il·lumina el Nadal

Il·lumina el Nadal

Encesa de la il·luminació nadalenca
3 de desembre de 2021
A les 18h
A la plaça de la Vila, es farà l'acte d'encesa de la il·luminació nadalenca d'aquest any i l’estrena de la cançó de Nadal de la ciutat Una estrella i un camí, amb música de Josep Ollé i lletra de Gemma Ventura.
Una estrella i un camí és una cançó nadalenca, inspirada en l’arribada dels Reis a Vilafranca, que recull alguns dels desitjos i moments més especials, assenyalats pels mateixos escolars de la ciutat. És el regal que els infants de Vilafranca fan als Reis de l’Orient en forma de cançó i cada any podran escoltar-la, cantar-la i compartir-la amb la il·lusió i l’emoció pròpies dels infants.

Llums de Nadal
Vilafranca del Penedès il·lumina la ciutat aquestes festes de Nadal. Els 5 accessos a la població es decoren amb il·luminació nadalenca, així com els principals espais de la ciutat. Destaquen més de 700 metres de llums tipus estalactites a la rambla de Sant Francesc i rambla de Nostra Senyora, 84 decoracions lluminoses al Centre i 29 als fanals de l’avinguda de Tarragona i avinguda de Barcelona.
Totes les decoracions estan fabricades amb alumini reciclat, pintura biodegradable i amb làmpades 100% del tipus LED.
 

Arbre de Nadal
Torna a la plaça de la Vila l'arbre de Nadal de 7,5m d'alçada i 3,4m d'amplada, amb 5.073 punts de llum LED i animació lluminosa.

Accessibilitat