Ajuntament de Vilafranca del Penedès

28 de gener, nova data del concert de M. del Mar Bonet!

28 de gener, nova data del concert de M. del Mar Bonet!

14 de desembre de 2017

El concert de la M. del Mar Bonet - 50 anys d'escenaris, cancel•lat el diumenge 10 de desembre, per una faringitis aguda de l'artista l'Auditori de Vilafranca ja té nova data:
 
DIUMENGE 28 DE GENER, A LES 19H, A L’AUDITORI MUNICIPAL

Les entrades ja adquirides seran vàlides per al nou horari.  Es retornarà l'import de les entrades a qui ho demani amb el mateix sistema de compra. 
Les persones que hagin adquirit l'entrada per internet han d'enviar una missatge al correu espectacles@vilafranca.cat demanant el retorn abans del dia 6 de gener de 2018.  I el retorn de l’import s’efectuarà a partir del 8 de gener de 2018.
Les persones que hagin adquirit l'entrada a taquilla podran demanar el seu retorn els dijous 11 i 18 de gener de 18 a 20h a Cal Bolet. 
Lamentem les molèsties que aquest canvi pugui ocasionar. 

Sinopsi
Maria del Mar Bonet fa 50 anys que és als escenaris i que forma part de la nostra particular banda sonora. Durant aquests anys canta, col•labora i comparteix escenaris amb artistes i amics d’arreu del món.  Ha enregistrat una quarantena de discs i ha estat guardonada amb multitud de premis.
Després d’haver fet els concerts commemoratius a Palma, Barcelona i València, Maria del Mar Bonet arribarà a Vilafranca acompanyada del guitarrista valencià Borja Penalba amb qui va compartir escenari per primera vegada fa més de tres anys. La sinèrgia entre tots dos va fer que comencessin plegats a compartir l’escena en recitals a teatres i Auditoris, places i jardins, esglésies i clubs de música en directe. 
A l’Auditori Municipal interpretaran una selecció de peces de l’extens cançoner de la cantant en un concert que de ben segur serà intens, profund i memorable.
FITXA ARTÍSTICA:
Veu, guitarra i cuatro Maria del Mar Bonet
Guitarres i veu Borja Penalba
Espectacle emmarcat en la programació d’adults. Consulteu les condicions d’accés a les sales per a menors. 
Més informació: http://espectacles.vilafranca.cat
Concert
Diumenge 28 de gener a les 19.00h 
Auditori Municipal
Preu entrada anticipada: A partir de 20€
Preu entrada dia de la funció: A partir de 22€ 
Durada aproximada: 1h 15min.
Aforament: 452 numerades
Organitza
Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Amb el suport de
Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura. 
Diputació de Barcelona