Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Aureli Andrés, exposa a la Capella de St Joan

15 de gener de 2018

Amb el títol Ratlles i taques de colors, el veterà artista Aureli Andrés presenta a partir d’aquest divendres 19 de gener una mostra significativa de la seva  vocació pictòrica a través dels anys.
L’exposició d’Aureli Andrés és una petita mostra de quadres a l’oli de formes i mides diferents, també són diferents les maneres de pintar, semblarà que sigui una exposició de més d’un pintor, però només és d’una sola persona que no busca trobar un estil propi (ni el vol trobar). Paisatges, bodegons, marines, figures i flors i violes. L’important és pintar, pintar i seguir pintant ja que és l’ única manera que per, tenacitat i talent, sorgeixi la creació i pugui mostrar-se al públic.

Breu currículum artístic
Nascut a Vilafranca el febrer del 1948, no va ser fins al cap de cinquanta anys que va començar a embrutar teles, fustes i cartrons amb tots els colors possibles. Sempre atret pels pintors coloristes, Fauves, visitant exposicions, sales d’art i museus. Ha fet unes seixanta exposicions per Catalunya (Els Quatre gats, Fòrum Berger Balaguer, espais de Consells comarcals ...).

Inauguració i visita comentada
La inauguració de l’exposició tindrà lloc a les 19h del proper divendres 19 de gener i anirà a càrrec de l’historiador Joan Solé Bordes i comptarà amb la presència del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi.
Pel dijous 22 de febrer, a les 19h, hi ha programada una visita comentada a l’exposició a càrrec del mateix artista.