Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Cartell musical de la Festa Major de 2019

26 de juny de 2019

Els Administradors hem presentat el cartell musical d’aquesta propera Festa Major, amb propostes per a tots els gustos i edats. L’objectiu ha estat fer una programació musical equilibrada que ofereixi música per a totes les edats, assequible al pressupost i, a la vegada, potent i atrevida, que inclou molts dels grups que aquest any protagonitzen els principals festivals de música catalans. La programació presenta 6 dies consecutius de música, des del 28 d’agost, després del pregó, fins al 2 de setembre amb el tradicional ball de cloenda a la rambla.

El cartell musical de la Festa Major 2019 és obert a grups de trajectòria nacional i internacional, com és el cas de Green Valley, Huntza, Auxili, Smoking Souls i Oques Grasses, i també dona espai i visibilitat a músics i projectes vilafranquins i penedesencs, com poden ser Dj John Jacobsen, los Pollos, La cobla Catània, el grup d’havaneres Xató, les De Cactus i Jordi Rivas.

Consulta aquí el cartell musical complet

Música de Banda

Pel que fa a la música de banda, la convidada d’aquest any és la Banda de l’Escola Conservatori Municipal Mestre Montserrat, de Vilanova i la Geltrú. Es tracta d’una formació de més de 70 components (entre alumnes i mestres), que acompanyarà cercaviles i processons, i protagonitzarà alguns concerts amb sarsueles, bandes sonores de pel·lícules, música per a la mainada i ball d’envelat.

La Banda de l’escola municipal de música M. Dolors Calvet de Vilafranca actuarà en la “dormida” per portar els entremesos del 31 d’agost a la nit fins a la Casa de la Festa Major, i en la processó del mateix dia 31 al vespre.

Hem fet una playlist a spotify amb el nom de Festa Major de Vilafranca 2019, on podreu escoltar alguns dels temes que sonaran aquesta Festa Major.

 Us convidem a seguir-nos!