Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Convocatòria de subvencions per activitats culturals

21 de setembre de 2020

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat la convocatòria de subvencions per dur a terme activitats culturals i/o festives d’interès públic local. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies a partir de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).

A la convocatòria s’hi poden presentar entitats privades i persones físiques sense ànim de lucre que hagin programat o tinguin previst programar activitats culturals o festives d’interès públic local durant el període que va de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2020. La quantitat total concedida no podrà excedir globalment la quantitat de 24.000 euros.

Les sol·licituds per demanar els ajuts es poden descarregar des d'aquest enllaç de la Seu elctrònica de l'Ajuntament de Vilafranca.

Les associacions hauran de presentar les sol·licituds telemàticament. Les  persones físiques podran presentar-les telemàticament o a l’Oficina d'Atenció Ciutadana, amb cita prèvia demanant-la a través del següent enllaç de la Seu electrònica. Per qualsevol dubte es pot trucar al tel. de l’Ajuntament 938920358.