Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Convocatòria per formar part de la Cort del Rei Carnestoltes

Convocatòria per formar part de la Cort del Rei Carnestoltes

16 de gener de 2018

Vols ser una núvia soltera, un escolanet trapella o una infermera sexy? Vine a formar part de la Cort del Rei Carnestoltes del Carnaval de Vilafranca.  

La Comissió de Carnaval i el Servei de Cultura de l’Ajuntament fan una crida a totes aquelles persones que vulguin col•laborar com a figurants de la Cort del Rei Carnestoltes o bé participant d’alguna altra manera a les festes del Carnaval 2018 de Vilafranca, que tindran lloc del 8 al 16 de febrer. Les persones interessades s’han de presentar dimecres 24 de gener, a les 19,30h, a l’Escorxador (c. Escorxador, 21). 
El Carnaval de Vilafranca està organitzat per la Comissió de Carnaval i el Servei de Cultura de l’Ajuntament amb l’objectiu de potenciar els aspectes més tradicionals i populars de les festes de Carnaval al voltant de la figura del Rei Carnestoltes, que amb la seva Cort arribarà a Vilafranca el dijous 8 de febrer, Dijous Gras i ens deixarà dimecres 14 de febrer, Dimecres de Cendra, amb l’enterrament del Rei i la tradicional sardinada al parc Tívoli. Tot un seguit d’actes ompliran aquest cicle de festes que es tancaran divendres 16 de febrer amb la Rua de la Resurrecció.