Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El 0,7% dels beneficis de la Festa Major de Vilafranca seran aquest any per a Mas Albornà

17 de juliol de 2019

L'entitat que rebrà el 0,7% de la Festa Major Solidària d'aquest any 2019 serà la Fundació Mas Albornà, una entitat sense ànim de lucre que treballa per aportar i generar oportunitats a les persones amb discapacitat, transtorn mental i risc d’exclusió social. Els Administradors de la Festa Major i els representants de la Fundació La Caixa ho han anunciat aquest dimarts en roda de premsa. 

L'administració d'enguany ha valorat la feina que fa l’entitat per integrar laboralment persones amb diversitat funcional. Mas Albornà travessa actualment moments complicats per un increment de costos, degut a canvis normatius i congelació de subvencions que afecten entitats del tercer sector i que han fet trontollar, entre d’altres, el salari dels seus usuaris i usuàries. 

La Fundació Mas Albornà és una organització  sense ànim de lucre amb la finalitat de vetllar per la integració sociolaboral de persones amb discapacitat i malaltia mental de la comarca de l'Alt Penedès. Des de fa 50 anys treballen dia a dia des del Penedès per al Penedès, per tal de fer possible aquesta tasca d'integració social i laboral.