Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El clarinetista internacional Pablo Barragán és el músic convidat del concert de la Camerata Penedès

02 de maig de 2023

El proper diumenge 7 de maig, a les 19h, la Camerata Penedès, orquestra resident de l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa i el clarinetista internacional Pablo Barragán, oferiran el concert “L’èpica i el virtuosisme del clarinet”.

El concert s’iniciarà amb el Quintet per a clarinet de C. Weber. A continuació es podrà gaudir de la Suite for string orchestra JW de Leoš Janáček, la Danza del fuego de De Falla, les Danses Romaneses de B. Bartok, les Danses Hongareses núm 1 i 21 de J. Brahms i les Danses núm. 2 i 3 de Klezmer.

Camerata Penedès

És l’orquestra de cambra resident a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa de Vilafranca del Penedès. Després de més de 10 anys compartint escenaris amb altres formacions, el projecte de la Camerata Penedès inicia una trajectòria on la dignitat professional, l’economia social i solidària, l’arrelament al territori i la qualitat musical seran els seus pilars. El projecte de la Camerata Penedès es construeix en base a tres raons: la voluntat de fer música, la qualitat artística sempre present a l’agrupació, i el vincle personal entre els músics.

És una oportunitat de fer música de cambra en gran format i que el projecte esdevingui clau per al desenvolupament musical de Vilafranca i del Penedès a tots els nivells: cultural, pedagògic i social.

Fitxa artística

Violins primers
Marta Cardona*, Ernest Martínez, Ignasi Roca, Javier González i Ariadna Rodríguez

Violins segons
Marina Arrufat, Sara Balasch, Laia Pujolassos i Rubén Méndez.

Violes
Nina Sunyer, Cristina Rodríguez i Jaume Pueyo

Violoncels
Irma Bau, Jordi Claret i Adrià Cano

Contrabaix
Felipe Hernán

* concertino directora

Durada: 60 minuts (sense pausa)
Més informació: espectacles.vilafranca.cat

Accessibilitat