Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Quartet Mèlt estrena la temporada de concerts de l’Auditori

26 de setembre de 2023

Aquest divendres 29 de setembre, a les 8 del vespre, a l’Auditori Maria Rosa Juncosa, el Quartet Mèlt inicia la temporada de concerts de la programació professional de Vilafranca.

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove format el 2012 per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català. Treballen un repertori molt ampli i variat, basat essencialment en obres escrites per a cor mixt a quatre veus a cappella, i que comprèn des de la música antiga fins a temes moderns de gèneres diversos i de caràcter popular.

 

Sinopsis

El Quartet Mèlt vol demostrar que, per petites que semblin, tenen moltes coses a celebrar. La companyia, l’amistat i el riure són alguns dels elements que formen part del seu dia a dia i no els donem la importància que es mereixen. Defensen que celebrant les petites coses podrem aconseguir canviar la mirada per resoldre els grans conflictes que ens preocupen com a societat. Per això al Quartet Mèlt els encanta celebrar-ho tot, des que s’aixequen fins que se’n van a dormir.

En aquest programa de concert us ofereixen un combinat de motius de celebració, des de les diferents etapes de la vida, des que naixem fins que ens n’anem, així com també les tradicions populars, les lluites socials i els somnis individuals i col·lectius.

Fitxa artística Quartet Mèlt

Direcció i Autoria: Quartet Mèlt

veu soprano: Carolina Alabau

Veu contralt: Ariadna Olivé

Veu tenor: Eloi Fort

Veu baríton: Oriol Quintana

 

Durada: 70 minuts

Més informació:

espectacles.vilafranca.cat

Accessibilitat