Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca ajornen la programació de juny

13 de maig de 2020

El Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal de Vilafranca han decidit ajornar la programació dels espectacles del mes de juny davant de la impossibilitat de seguir amb l’activitat de la programació a causa del la crisi provocada per la COVID19.

Amb els ajornaments, ja anunciats, dels espectacles dels mesos de març, abril i maig i finalment de juny, el Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca donen per tancada la temporada de teatre, música i dansa de febrer a juny de 2020

Des de l’organització s’ha fet un esforç en la reprogramació a la tardor dels espectacles cancel·lats. Finalment, ha estat possible trobar noves dates de tota la programació ajornada per tal que es pugui gaudir de totes les propostes anunciades. 


Espectacles afectats:

MES DE JUNY

-Rodrigo Cuevas amb l'espectacle Trópico de Covadonga

-Peix de la companyia Hotel Iocandi

-Liceu a la Fresca

Les entrades adquirides seran igualment vàlides. En el cas que algun espectacle no es pugui reprogramar o que no sigui possible assistir-hi, properament s’informarà del procediment de retorn de les entrades.

Les noves dates dels espectacles es poden trobar a: https://espectacles.vilafranca.cat/

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca convida a descobrir les diverses propostes i iniciatives dels equipaments culturals del nostre país i d’arreu del món per aquests dies de confinament que es van compartint mitjançant les xarxes socials d’Espectacles Vilafranca i a l’apartat de notícies de la web.