Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Es retorna l’import de totes les entrades de la temporada del Teatre Cal Bolet i l’Auditori ajornada per la Covid-19

03 de agost de 2020

A causa de la Covid-19 van quedar ajornats els espectacles de març a  juny del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca, donant així per finalitzada la temporada d’espectacles febrer-juny 2020 d’arts escèniques i musicals en viu.

Inicialment es van reprogramar tots els espectacles ajornats i es va procedir a fer el retorn de les entrades a totes les persones que ho van sol·licitar. Paral·lelament es va bloquejar la venda de tots els espectacles a l’espera de la definició del pla de represa cultural del Procicat.

Amb la fase de represa i amb el pla sectorial de les arts escèniques aprovat per la Generalitat de Catalunya, l’aforament habitual dels recintes ha de ser modificat i és per aquest motiu que es procedirà al retorn de l'import de totes les localitats venudes per tal de poder elaborar els nous plànols de seients que es distribuiran garantint el compliment de totes les mesures sanitàries.

Espectacles a retornar

Adults: Excalibur i altres històries d’animals morts; Obeses; Ana Morales; Ovidi 25; Windu; Sopar amb batalla; Mixed Bill; Haydn en Do; Mili KK; Ramon Mirabet; Carla i Jolly Damper; Un dia qualsevol; Rodrigo Cuevas; i Peix.

Familiars: La princesa en texans; Adéu Peter Pan; i Ma, me, mi… Mozart.

Les entrades dels espectacles citats no seran vàlides per a la propera temporada.

Totes les entrades de la programació de la temporada de setembre’20 a gener’21 s’hauran de comprar novament el dia que es posin a la venda.

Procediment de retorn de les entrades

Entrades adquirides per Internet:
No es necessari fer res. La devolució es farà de forma automàtica a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament, sense necessitat de petició de devolució.

Entrades adquirides a taquilla:
Es pot escollir sol·licitar que el retorn es faci per transferència bancària o a taquilles.
s recomana que se sol·liciti el retorn per transferència bancària i que es reservi el retorn a taquilles si no és possible l’opció per transferència bancària.

*OPCIÓ-Retorn per transferència bancària de les entrades adquirides a taquilla:

Fer un correu electrònic a espectacles@vilafranca.org indicant:

• Devolució per transferència bancària.
• Nom i cognoms de la persona que va fer la compra.
• Relació dels espectacles a retornar indicant la fila i seient de cada espectacle.
• Full de transferència bancària signat o fotocòpia de la primera pàgina de la llibreta.

ATENCIÓ! La persona que va fer la compra i que sol·licita la devolució ha de ser la mateixa que ha de figurar en el número de compte bancari de la fotocòpia de la llibreta o del full de transferència bancària.

El full de transferència bancària es pot trobar en aquest enllaç.

*OPCIÓ-Retorn en efectiu a les taquilles del Teatre Cal Bolet de les entrades adquirides a les taquilles:

Fer un correu electrònic a espectacles@vilafranca.org indicant:
• Devolució a taquilles.
• Nom i cognoms de la persona que va fer la compra.
• Relació dels espectacles a retornar indicant la fila i seient de cada espectacle.
La devolució es farà presencialment a les mateixes taquilles del Teatre Cal Bolet. Més endavant s’informarà dels dies i franges horàries.

Informació

Davant de qualsevol aclariment, cal posar-se en contacte telefònic:
• Del 3 al 21 d’agost: 93 817 13 24. Dimarts, dimecres i dijous de 9.00-14.00h
•Del 24 d’agost al 2 de setembre: 93 890 41 33. De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h.

I per correu electrònic a: espectacles@vilafranca.org

Tota la informació del retorn de les entrades es pot trovar a https://espectacles.vilafranca.cat/

Propera temporada 

Les entrades i abonaments per a la nova temporada es posaran a la venda a partir del setembre. Cal recordar que les entrades adquirides la temporada passada no seran vàlides per a la propera temporada.

La temporada vinent es podrà gaudir de tots els espectacles ajornats amb totes les mesures sanitàries perquè el Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca són espais segurs!

Cal Bolet i l’Auditori agraeixen la comprensió de tothom i desitja el retrobament ben aviat a les platees. Tota l’actualitat es pot seguir a les xarxes socials.