Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Exposició “Violència masclista en la parella: Desmuntem mites”

04 de novembre de 2019

En el marc dels actes previstos entorn al 25 de Novembre, Dia internacional contra la violència masclista, coordinats pel SIAD (Servei d’Informació i Assessorament per a Dones) de l’Ajuntament de Vilafranca, el proper dilluns 4 de novembre s’obre al passadís central de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès una exposició sota el títol “Violència masclista en la parella: Desmuntem mites?”.
El nostre pensament està construït a base de mites i creences que ens ajuden a explicar el món i a donar sentit a les coses que ens passen. Aquest pensament i la forma que tenim de sentir i expressar-nos estan influenciats pel nostre entorn. Aquesta exposició proposa una revisió d’alguns mites associats a l’amor romàntic i a la violència masclista i, alhora, ofereix idees per a transformar-los i avançar, així, vers unes relacions lliures d’aquesta violència.
L’exposició es podrà veure del 4 al 14 de novembre al passadís central de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.