Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Ja es poden reservar invitacions per a la gala de presentació de la nova temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori

13 de juny de 2023

Ja estan disponibles a cost zero les invitacions a la gala de presentació de la nova programació professional d'espectacles del teatre Cal Bolet i l'Auditori Maria Rosa Juncosa de Vilafranca. La gala serà el proper dimarts 11 de juliol, a les 7 de la tarda, a l’Auditori Maria Rosa Juncosa i les invitacions ja es poden reservar a la web espectacles.vilafranca.cat. La nova temporada començarà a finals de setembre, s'allargarà fins a finals de gener i oferirà al públic 25 espectacles de teatre, música i dansa que es desvelaran al llarg de l’acte, que serà un espectacle en si mateix.

L'encarregada de presentar la gala serà l'actriu vilafranquina Gisela Guitart, que el públic del teatre Cal Bolet ja coneix perquè hi va representar l'obra Amor3, Shakespeare al cap, de la seva companyia Fac-Òf, creada el 2021 i amb qui també va representar Divina de la Mort al teatre Maldà de Barcelona.

Durant la gala, el duet de piano i veu Aura i Biel presentaran el seu disc Instants. Després de dos anys compartint recorregut per escenaris com el Jamboree, el Milano o Zona Jazz entre d’altres, el duet s’ha consolidat a través d'aquest primer disc, en el qual han volgut cristal·litzar la seva simbiosi creativa i vital a través de sis temes originals i cinc versions.

Una de les actuacions de la gala serà la de la Camerata Penedès, la formació resident de l'Auditori que farà un petit tast de la temporada que estan preparant.

Els assistents a la gala viuran altres actuacions, sorpreses i regals.

Accessibilitat