Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

La comissió de Carnaval de Vilafranca organitza una nova edició del Curtnaval

02 de gener de 2020

La Comissió del Carnaval ha obert el termini d’inscripció per participar al vuitè Curtnaval, el concurs de curtmetratges del Carnaval de Vilafranca, que enguany se celebra del 20 al 28 de febrer. Els treballs presentats han de tenir relació amb un lema o paraula clau que es donarà a conèixer a les persones participants en el moment de la inscripció, que s’ha de fer abans del 18 de gener. Els treballs han de ser originals i inèdits i no poden tenir una durada superior als 5 minuts. Es pot participar individualment o en grup. Aquests participants tenen temps fins al 18 de febrer per presentar les seves creacions.

Com a novetat, el Curtnaval 2020 donarà tres premis:
- Primer premi de la Concubina, determinat per un jurat professional i amb una dotació de 200€
- Segon premi de la Serpentineta, escollit pel vot del públic i consistent en un pernil i una panera
- Tercer premi de la Iaia, també escollit amb el vot del públic i consistent en un lot de productes del Carnaval

Dijous 20 de febrer, Dijous Gras, a les 22.30h, després de l’Arribo de Sa Majestat el Rei Carnestoltes XVIIè i I de Vilafranca, s’espera que el teatre Cal Bolet s’ompli dels creadors i creadores dels curts i del públic en general per gaudir de l’elegant gala del Curtnaval, conduïda pels personatges femenins de la Cort del Rei Carnestoltes que també donen nom als premis del concurs: la Concubina, la Serpentineta i la Iaia. Després de visionar tots els curtmetratges participants, així com el que cada fa la Comissió de Carnaval, es farà la votació i, després del recompte, hi haurà el lliurament dels premis.

Inscripcions al Curtnaval 2020
Per inscriure’s al Curtnaval cal enviar un mail a l’adreça curtnaval@gmail.com indicant el nom del grup o del director/a de l’obra, un mail i un telèfon de contacte. El termini d’inscripció es tancarà el dia 18 de gener. Els curtmetratges es poden lliurar fins al 18 de febrer a l’Escorxador de Vilafranca, a l’atenció de la Comissió de Carnaval, de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16.30 a 20.30h. També es poden enviar per wetransfer en format .AVI o .MOV. a la mateixa adreça de correu electrònic de les inscripcions curtnaval@gmail.com.