Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Agrupació de Raimons anuncia un concert per les Festes de Sant Raimon amb Els Pets, Búhos, Suu i Massa

06 de octubre de 2021

L’Agrupació Cultural de Raimons de Penyafort ha programat per a la propera edició de les Festes de Sant Raimon de Vilafranca del Penedès un festival musical amb l’actuació dels grups Els Pets, Búhos, Suu i Massa. El que han batejat com a Raimons Festival es farà el dia 15 de gener, a partir de les 19 hores, al pavelló Firal de la ciutat.

Roda de premsa

Les entrades anticipades ja són a la venda per internet a https://entradas.codetickets.com/ i als establiments Teixits Solà i Barberia Santó de Vilafranca del Penedès. El preu de venda anticipada és de 20€. A taquilla el preu serà de 25€. El concert seguirà totes les mesures de seguretat que per a la data programada s’indiquin des del Procicat.

L’Agrupació Cultural de Raimons de Penyafort va presentar aquest dimarts al vespre el macroconcert que esperen puguin assistir-hi moltes persones, amb la intenció de poder gaudir d’unes festes com abans de la pandèmia. “Vam plantejar la possibilitat de fer el concert de les Festes de Sant Raimon una mica més gran, després de l’any d’aturada per Covid”, explicava Raimon Bové, i després de contactar amb Guillem Solé del grup Búhos, la proposta “es va fer més gran, amb un macroconcert intergeneracional, no només l’actuació de Búhos”, afegia el mateix Solé a la roda de premsa. A la roda de premsa de presentació també hi va assistir el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas, que va animar l’Agrupació de Raimons a continuar amb l’organització de les festes d’hivern de Vilafranca.

Cartell

Accessibilitat