Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca suspèn procediments, terminis, convocatòries i inscripcions

17 de març de 2020

Amb la declaració de l’estat d’alarma arran de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, el govern de l’Estat va decretar també la suspensió de terminis per a la tramitació de procediments en el sector públic, i per tant també en els ajuntaments. També resten suspesos els terminis de prescripció i caducitat d’accions i drets.
Per tant, l’Ajuntament de Vilafranca suspèn tots els terminis perquè la ciutadania, empreses i entitats formulin al·legacions i recursos en procediments de l’Ajuntament, també els tràmits de contractació i de presentació d’ofertes, la presentació de justificacions de subvencions, la presentació de sol·licituds en convocatòries de subvencions i ajuts, els terminis d’inscripció i de preinscripció (també en centres educatius), etc. L’Ajuntament de Vilafranca, a més, ha acordat no iniciar ni continuar procediments que no siguin de la màxima urgència.

Aquesta suspensió es mantindrà fins que sigui deixada sense efecte la declaració de l’Estat d’alarma.

Així mateix, l’Ajuntament ha suspès el ple municipal ordinari que estava previst pel proper dimarts 24 de març. De moment, s’ha traslladat a dimarts 31 de març.