Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

L’Ajuntament rep una col.lecció de postals dels artistes de Firart

L’Ajuntament rep una col.lecció de postals dels artistes de Firart

14 de novembre de 2017

El regidor de Cultura, Raimon Gusi, va rebre aquest dimarts de mans dels organitzadors de Firart, Ricard Rafecas, Quim Jubert i Ramon Nadal, una col.lecció de més de 40 postals realitzades pels artistes participants al Firart que van estar exposades en comerços del centre de Vilafranca.
Una de les novetats de la trentena edició del Firart va ser la campanya promocional que els organitzadors del Firart van idear per tal d'escalfar motors i anar caldejant l'ambient artístic de la vila fins a la Festa Major. L'objectiu era que el Firart es comencés a viure un mes abans. Per això van organitzar, conjuntament amb l’Associació de Comerciants Centre Vila, una campanya que va consistir en l’exposició durant tot el mes d'agost als aparadors d’establiments de la vila d’una obra original de mida postal de cadascun dels artistes que van participar a l'edició de Firart d'enguany.
Aquelles obres, cedides desinteressadament pels seus autors, es van convertir en els cartells anunciadors de la trentena edició del Firart i convidaven la gent a celebrar-ho participant en el sorteig d’una obra a escollir d’entre les prop de mil que es posaven a la venda a la capella de Sant Joan per la Festa Major.
La col•lecció de postals ha estat cedida a l’Ajuntament per tal que, emmarcades totes juntes com si es tractés d’un mural, les integri al patrimoni artístic vilafranquí en record de dita efemèride.