Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’atenció telefònica a l’Ajuntament serà de 10 a 13h

20 de març de 2020

L’horari d’atenció telefònica de l’Ajuntament de Vilafranca mitjançant el tel. 93 892 03 58 passa a ser de 10 a 13h, de dilluns a divendres. La reducció s’ha acordat després de valorar el volum i la tipologia de les trucades que s’han rebut els darrers dies arran del confinament amb motiu de la pandèmia del Coronavirus COVID19. Fora d’aquest horari, les trucades i consultes s’han de vehicular a través de la Policia Local, tel. 93 892 38 38.

L’Ajuntament de Vilafranca, en virtut del decret de serveis bàsics i essencials que s’estan aplicant, garanteix l’atenció a la ciutadania i qualsevol urgència que sorgeixi que tingui a veure amb qualsevol servei de l’Ajuntament es podrà atendre.

L’Ajuntament recorda que també estan a disposició els correus electrònics oac@vilafranca.cat (de 10 a 13h, de dilluns a divendres) i ajuntament@vilafranca.cat (resta d’horaris) per a l’atenció telemàtica.