Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Auditori Municipal de Vilafranca, nominat als premis ARC

17 de novembre de 2021

Aquest 2021, l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès torna a optar al guardó de millor programació musical. Els Premis ARC són atorgats per l’Associació ARC que, des de fa 45 anys, agrupa els representants artístics, promotors i mànagers de Catalunya. Els premis tenen com a objectiu donar visibilitat al sector de la producció d’esdeveniments i a la comercialització i distribució de la música en viu així com a la producció artística feta a casa nostra.

Els XIX premis de la indústria musical del directe compten amb un total de 38 nominats que opten a guanyar alguna de les deu categories que reconeixen les millors gires, les millors programacions musicals o l'artista revelació de la temporada 2020-2021, entre d’altres.

Entre els nominats d’enguany figuren artistes i festivals com Bad Gyal, el Festival Cap Roig, La Pegatina o Rigoberta Bandini, entre molts d’altres.

Els guanyadors de la XIX edició dels Premis ARC es coneixeran el 13 de desembre en un acte que se celebrarà a la Sala Barts de Barcelona, conduït per Ivan Labanda.

Es pot consultar la llista de candidats a la pàgina de l’associació:

https://www.arcatalunya.cat/

  

Accessibilitat