Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Escola d’Art Arsenal, representada a l’exposició Fem Art i al Melting Point de València

26 de abril de 2023

Aquest dimarts s’ha inaugurat a l’Illa Diagonal de Barcelona l’exposició Fem Art, una mostra de treballs realitzats per l’alumnat de diferents cicles formatius de les escoles d’art i disseny de Catalunya, organitzada pel Departament d’Educació.

L’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca hi participa amb diverses obres com: Connexions, una peça de Patricia Sadaba, exalumna de l’especialitat de joieria; Forcullerot, de l’alumnat de 2n de Grau Superior de Joieria del curs 2018-2019 (una peça inspirada en els Capgrossos de la FM de Vilafranca); i els Autoretrats, dels alumnes de 1r curs de Grau Mitjà del curs actual.

L’exposició Fem Art es pot veure a la plaça Anglesola, la plaça interior de L’Illa Diagonal, del 25 d’abril al 12 de maig. L’horari de visita és de 9.30 a 21h.

D’altra banda, aquest any l’Arsenal també serà representada amb diverses peces al Melting Point de València, una biennal de joieria contemporània que té per objectius fomentar la joieria com a forma d’expressió innovadora i impulsar aquest art posicionant-lo internacionalment. 

Dins del marc del Melting Point es durà a terme l’exposició Between us, on hi participen diverses escoles de joieria nacionals i internacionals. L’Arsenal hi estarà ben representada amb les peces: Paràsits Kraken, de Vanessa Alonso; Territori 04, de Jordi Masó; i Som Natura i Carboni, de Patrícia Aguiló

L’escola també tindrà representació a El jardín de mi alma, una altra exposició del Melting Point, en aquest cas, amb unes peces de la col·lecció Eines per l’ànima, de la professora de joieria Anna Rafecas.

Accessibilitat