Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Lliurat el premi del concurs de calendaris del 8M

23 de març de 2023

Ahir a la tarda a l’Espai Jove La Nau es va lliurar el premi del concurs de calendaris de 8M-Dia Internacional de les Dones que va de març de 2023 a març de 2024. L’acte va comptar amb la presència de la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, i del regidor de Joventut, Miquel Medialdea.

Abans del lliurament del premi, Arroyo va explicar que activitats com aquest concurs de calendaris, amb la seva exposició posterior i el lliurament de premis serveixen per “fer xarxa i sensibilitzar vers la igualtat real de les dones. Tenim molt de camí per recórrer i no hem de defallir. Des del Servei d’Igualtat treballem per una igualtat real i efectiva”.

Al concurs s’hi van presentar 37 dissenys de calendari del qual en va sortir guanyadora la vilafranquina Ona Solà. També van rebre un reconeixement els dissenys d’Eva Garcés i d’Alba Moreno. El jurat va destacar de la proposta guanyadora la creativitat i l’originalitat, el poder de comunicació i el fet de fugir d’estereotips.

El regidor Miquel Medialdea, per la seva banda, va comentar que els dissenys estarien exposats a La Nau les properes setmanes i va presentar el grup musical Sanru i Carol, que va cloure l’acte amb un petit concert, com “una mostra del jove talent emergent al qual donem suport des de la Nau”.