Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Noves activitats del Banc de Temps de Vilafranca al mes de desembre

28 de novembre de 2019

El Banc de Temps de Vilafranca continua amb les seves activitats aquest mes de desembre a l’Escorxador de Vilafranca. S’han organitzat quatre activitats: Tasta llengües en francès, Tasta llengües en anglès, Taller pràctic: Com endreçar l’armari i Tastet de Txi Kung que estaran dinamitzades pels propis participants del Banc de Temps que ofereixen aquests serveis. 
L’activitat Tasta llengües en francès serà el dimarts 3 de desembre, de les 19 a les 20.30h. La dinamització del grup de conversa anirà a càrrec d’Anaïs Martin, participant del Banc de Temps. 
El Tasta llengües en anglès tindrà lloc el dimecres 11 de desembre, de les 19 a les 20.30h, i anirà a càrrec de Marta Sastre i d’Àngel Torres. Ambdues activitat  tenen l’objectiu d’ajudar als/les participants a mantenir i/o millorar el nivell de llengua mitjançant un grup de conversa. 
El Taller pràctic: Com endreçar l’armari tindrà lloc el dilluns 16 de desembre, de les 19 a les 20.30h. Anna Calpe i Anna Cuixeres seran les encarregades de dinamitzar l’activitat. Amb l’activitat s’aprendran tècniques per plegar roba i es coneixeran els estris per mantenir la roba ben endreçada dins l'armari. I també, es reflexionarà  sobre la importància de l’ordre com una extensió de la nostra ment i el cos. Per poder participar-hi és imprescindible inscripció prèvia al Servei d'Ocupació i cal portar peces de roba pròpia que tingueu dubtes de com es pleguen (pantalons, dessuadores amb caputxa, roba esportiva, roba interior, samarretes...).
El Tastet de Txi-Kung tindrà lloc el dijous 19 de desembre, de les 19 a les 20h. Rosada Rovira serà l’encarregada de dinamitzar l’activitat. El Txi-Kung és una pràctica física i mental que ens permet cultivar l’energia vital per mantenir els òrgans i totes les funcions del nostre cos en plena salut i equilibri. 
Les activitats estaran obertes a tothom. Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar  aliments que seran destinats al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.
El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri,  una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.
Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al servei d’Ocupació (Av. Catalunya, 22–recinte La Fassina), trucar al 938 171 995 o enviar un missatge al correu electrònic gbertran@vilafranca.org.