Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Obra guanyadora del Concurs de pintura ràpida Premi Vilafranca Cultura

14 de octubre de 2020

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, han rebut de mans del president de Casal-Societat La Principal, Miquel Àngel Garcia, i del membre de la junta, Joan Nicolàs, l’obra guanyadora de la 5a edició del Concurs de pintura ràpida Premi Vilafranca Cultura. Aquest premi està patrocinat per l’Ajuntament de Vilafranca i enguany ha recaigut en Juan Manuel Torres Zambudio, de Gavà (Baix Llobregat).

Tradicionalment aquest concurs es convocava pel 23 d’abril, Sant Jordi, però enguany, amb motiu de la pandèmia, va tenir lloc pel Sant Jordi d’estiu, el 23 de juliol. El concurs, organitzat per la secció de Belles Arts del Casal, pretén copsar l’ambient de parades de llibres i flors als carrers i places de Vilafranca.