Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Primera convocatòria de subvencions 2019 per activitats culturals

13 de març de 2019

L’ Ajuntament de Vilafranca ha aprovat la convocatòria de subvencions per dur a terme activitats culturals i/o festives d’interès públic local. El termini de presentació de les sol•licituds serà de 20 dies a partir de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB). 

A la convocatòria s’hi poden presentar entitats privades i persones físiques sense ànim de lucre que hagin programat o tinguin previst programar activitats culturals o festives d’interès públic local durant el període que va de l’1 de gener fins al 30 d’abril de 2019. La quantitat total concedida no podrà excedir globalment la quantitat de 8.000 euros.

Les sol•licituds per demanar els ajuts es poden trobar a la pàgina web de cultura  www.cultura.vilafranca.cat o a la pàgina web de l’Ajuntament www.vilafranca.cat

Les associacions hauran de presentar les sol•licituds telemàticament. Les  persones físiques podran presentar-les telemàticament o a l’Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de Ajuntament del dilluns a dijous, de 9 a 14 h i de 16.30 a 19 h i els divendres i vigílies de festius, de 9 a 14.