Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Quimi Portet presenta el disc “Si plou, ho farem al pavelló” a l’Auditori Maria Rosa Juncosa

28 de març de 2023

Aquest diumenge 2 d’abril, a les 7 de la tarda, Quimi Portet presenta a l’Auditori Maria Rosa Juncosa “Si plou, ho farem al pavelló”, el primer disc en directe de la carrera de Portet i el seu primer 'Grans èxits', el millor testimoni possible de la seva ingent aportació a la música en català dels últims trenta anys.

Gravat en el transcurs de diversos concerts del World Tour 2018-2019 amb el power-trio que completen Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria) i postproduït en ple confinament, “Si plou, ho farem al Pavelló (Live in Cincinnati)” il·lustra la transmutació en un gènere en si mateix d’un artista que més enllà dels milions de discos venuts amb Los Burros, Los Rápidos i El Último de la Fila, no ha deixat de ser fidel al seu propi univers. Un univers on el rock’n’roll es transforma en vehicle de pensament, dinamo d’ironia i corretja de transmissió d’allò que Dylan va convertir en alta literatura.

Aquest concert s’emmarca dins del Festival Barnasants a l’Alt Penedès que finalitzarà a Vilafranca amb els cantautors penedesencs Oriol Casals i Gabriel Kaaz el proper divendres 12 de maig a l’Espai Jove La Nau.

Fitxa artística

Veu i guitarra: Quimi Portet
Guitarra: Jordi Busquets
Baix: Antonio Fidel 
Bateria: Ángel Celada

Durada: 90 minuts
Més informació: espectacles.vilafranca.cat

Accessibilitat