Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Relleu a la direcció de l’EMM Maria Dolors Calvet

26 de juliol de 2021

L’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet viurà aquest proper mes de setembre un relleu a la seva direcció. Després de dotze anys en el càrrec, David Miret deixa l’equip directiu per centrar-se exclusivament en les tasques de professor d’instrument entre d’altres.

El fins ara director de l’escola ha renunciat al càrrec. La renúncia es va fer efectiva dijous en el consell d’administració de l’Institut Municipal de Formació (IMF), l’ens municipal del qual forma part l’escola municipal de música.

Després de 12 anys en el càrrec, Miret ha decidit posar punt i final a aquesta etapa a capdavant de l’escola, si bé hi continuarà vinculat com a professor. Aquest anys ha compartit projecte amb Carles Sanz i Núria Beltran que a partir de l’1 de setembre agafaran el relleu a la direcció de l’escola, de moment de forma provisional. La seva voluntat és continuar amb el model actual de l’escola i seguir fent créixer el projecte.

Serà una direcció provisional fins que es pugui convocar i cobrir la plaça de director/a. La intenció de Carles Sanz i Núria Beltran, junt amb Jordi Mestres i Ricard Parera, és presentar-se a la convocatòria amb un projecte d’escola per als propers 4 anys, prorrogable per 4 anys més, seguint el mateix procediment a l’hora de renovar les direccions de les escoles de primària de Vilafranca.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, accepten “una decisió personal que de ben segur que no ha estat gens fàcil“ i han agraït “l’esforç, la dedicació i l’empenta de tots aquest anys a l’hora de tirar endavant una escola que compta amb amb reconeixement i qualitat; per fer-ne partícip tot Vilafranca amb la seva bonhomia i energia,  i per la tasca no és gens fàcil de dirigir un centre amb prop de 600 alumnes, on, a banda de la tasca musical i pedagògica, s’hi afegeix la de la gestió sobretot en aquest darrer any tan complicat”.  Els regidors agraeixen i encoratgen la direcció provisional que n’agafarà el relleu “a continuar el projecte i liderar l’escola”.

  

Accessibilitat