Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Reprogramació d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori municipal

19 de novembre de 2020

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca ha pogut reprogramar alguns dels espectacles afectats per les nrestriccions amb motiu de la COVID-19:

  • Mixed Bill de la companyia Ballet de Barcelona. NOVA DATA: 2/05/2021, a les 19h, al Teatre Cal Bolet.
  • El circ dels impossibles del Mag Stigman. NOVA DATA 20/12/2020. a les 12.00h, al Teatre Cal Bolet. Organitzat per La Xarxa de Vilafranca.
  • Jorn amb Ricard Parera, Jordi Cabestany, Marcel·lí Bayer i Carlos Martorell. Pendent de confirmació de la nova data.Mili KK sota la direcció de Marc Angelet. Cancel·lat.

Procediment de devolució

A causa de la situació de la COVID-19 i que algun espectacle ha estat cancel·lat i algun reprogramat per a la temporada vinent, el Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca iniciaran les devolucions que s’indiquen:

  • Retorn de totes les entrades dels espectacles “Mixed Bill”, “Mili KK”
  • Només retorn de les entrades de l’espectacle familiar “El circ dels impossibles” a les persones que ho sol·licitin.
  • L'espectacle Jorn s’esperarà tenir la nova data per decidir si es procedeix a fer retorn de la totalitat de les entrades o només a les persones que ho sol·liticin.

Entrades adquirides a través d'internet: No es necessari fer res. La devolució es farà de forma automàtica a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament, sense necessitat de petició de devolució.

Entrades adquirides a taquilla i pagament en efectiu: Si el pagament es va fer en metàl·lic, caldrà presentar les entrades i es farà el retorn en metàl·lic.

Entrades adquirides a taquilla i pagament en targeta: Si el pagament es va fer amb targeta de crèdit, no cal fer res ja que la devolució es farà de manera automàtica a la mateixa targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament.

Només les persones que van adquirir entrades per a l’espectacle familiar El circ dels impossibles i no puguin assistir a la nova data [20/12/20] han de fer un correu electrònic indicant:

  • Referència El circ del impossibles
  • Nom i cognoms de la persona que va fer la compra
  • Indicar la fila/es i seient/es

La data màxima per sol·licitar el retorn d’ El circ dels impossibles serà el dia 27 de novembre per tal de poder-les tornar a posar a la venda i se’n puguin beneficiar altres persones.

Les gestions de les devolucions s’allargaran uns dies i de moment no es pot informar del dia que s’iniciaran els retorns però es treballarà per fer-ho el més aviat possible.

Les entrades de les persones que no han sol·licitat devolució de l'espectacle El circ dels impossibles seran valides per a la nova data del dia 20 de desembre a les 12.00h al Teatre Cal Bolet.

Les entrades de l'espectacle Mixed Bill no seran vàlides per a la data reprogramada. I les persones interessades les hauran de comprar novament el dia que es posin a la venda.

Aquesta temporada, per tal d’adaptar-se a la situació de la crisi sanitària, tota la venda dels espectacles es va posant a la venda per trams. Concretament, un mes abans del dia de l’espectacle si les circumstàncies ho permeten. 

Informació

Davant de qualsevol aclariment cal posar-se en contacte telefònic:
Teatre Cal Bolet 93 890 41 33. De dilluns a divendres  de 9 a 14h
Servei de Cultura 93 890 04 59. Dimecres de 9 a 14 h
També per correu electrònic a: espectacles@vilafranca.org

Moltes gràcies per la vostra comprensió i ens retrobem ben aviat a les platees amb tota la seguretat. 

Tota l’actualitat a les xarxes socials. Segueix-nos!

Enllaç a espectacles.vilafranca.cat

Accessibilitat