Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Salut comença aquest dilluns la recollida de mostres a Vilafranca del Penedès

08 de agost de 2020

Aquest dilluns, el Departament de Salut comença la recollida de mostres per fer PCR i realitzar un cribratge a Vilafranca del Penedès. 

Serà a partir de les 10 del matí al Centre Cívic l’Escorxador de Vilafranca del Penedès. 

Les proves es destinen a persones de l’ABS de Vilafranca de 19 a 40 anys que en els últimes dies hagin tingut contactes socials sense respectar la distància, sense mascareta, en espais tancats durant molta estona o en reunions d’amics, aglomeracions, etc. Encara que no tinguin símptomes i que no hagin estat en contacte amb algun cas positiu de COVID-19. Les proves es faran del 10 al 14 d’agost de 9 a 13.30 i de 16 a 19.30 h.

L'objectiu del cribratge massiu és tallar la cadena de transmissió de la covid19. Salut ha escollit aquesta franja prioritària d'edat perquè és la que suposa un major factor de transmissió a nivell comunitari.

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès col·labora amb el Departament de Salut per evitar un rebrot de la covid19 a la ciutat.