Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Se celebren 20 anys de la Mostra de Teatre Infantil i de l’Escena Jove

07 de maig de 2019

Aquest any la Mostra de Teatre Infantil 2019 està d'aniversari! Des del 1999 la canalla i el jovent de Vilafranca pugen a l'escenari del teatre per mostrar al públic el que han treballat durant tot el curs escolar. En aquests 20 anys, el Teatre Cal Bolet ha acollit més de 4.500 alumnes i s'hi han fet més de 320 obres teatrals. Tota una experiència teatral que ha estat un luxe compartir: la diversió, el talent, les llàgrimes, els aplaudiments i tot el que s'aprèn quan el teatre obre les portes. 

Divendres i dissabte, a les 19h, i diumenge, a les 12h, tindran lloc al Teatre Municipal Cal Bolet les representacions de la Mostra de Teatre Infantil 2019. Un total de 7 escoles de Vilafranca: Vedruna St. Elies, Sant Ramon de Penyafort, Montagut, Estalella Graells, Dolors Piera, Cristòfor Mestre i Sant Josep seran presents en aquesta mostra amb un total de 10 obres que representaran nens i nenes de cursos de primària i ESO. 
El diumenge, 12 de maig, a les 10h, a la plaça Penedès hi haurà una xocolatada per a tothom per celebrar l'aniversari de la Mostra de Teatre Infantil i l'Escena Jove. 

Obres de la Mostra de Teatre Infantil 
• Divendres, 10 de maig, a les 19h 
• Dissabte, 11 de maig, a les 19h 
• Diumenge, 12 de maig, a les 12h 

Les entrades no estan numerades i tenen un cost de 3€. 
Es poden adquirir a les taquilles de Cal Bolet els dijous de 18h a 20h o el mateix dia de la funció a les taquilles de Cal Bolet una hora abans de l'inici de l'espectacle. 
La presentació de les obres anirà a càrrec del grup de teatre Ni tu ni ningú. 

La Mostra de Teatre Infantil és una activitat organitzada pel Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca i les escoles participants amb la voluntat de donar valor al teatre com a manifestació cultural i educativa de primer ordre. Amb la formació teatral els infants tenen l'oportunitat de prendre contacte amb el món del teatre, aprenen tècnica corporal, interpretativa, a parlar davant dels altres, a reforçar la seva identitat personal, a desinhibir-se, a relacionar-se… En definitiva, descobreixen que el teatre és una gran eina educativa i d'aprenentatge personal. 

Més informació: http://espectacles.vilafranca.cat