Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Segona convocatòria de subvencions 2019 per activitats culturals i/o festives d’interès públic local

19 de juny de 2019

L'Ajuntament de Vilafranca ha aprovat la convocatòria de subvencions per dur a terme activitats culturals i/o festives d'interès públic local. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 18 de juliol. 

A la convocatòria s'hi poden presentar entitats privades i persones físiques sense ànim de lucre que hagin programat o tinguin previst programar activitats culturals o festives d'interès públic local durant el període que va de l'1 de maig fins al 31 d'agost de 2019. La quantitat total concedida no podrà excedir globalment la quantitat de 8.000 euros.
 
Les sol·licituds per demanar els ajuts es poden trobar en aquest enllaç.

Les associacions hauran de presentar les sol·licituds telemàticament. Les persones físiques podran presentar-les telemàticament o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de Ajuntament de dilluns a divendres, de 9 a 14h.